Ervaringen van klanten

 

 

Voor één van mijn opdrachtgevers maak ik regelmatig gebruik van de cateringservice van Delicia. Het contact met Sandra en Miro is altijd prima en eten wordt altijd op tijd gebracht en wordt mooi opgediend. Er is altijd voldoende. De prijs-kwaliteit-verhouding is prima. Ik krijg altijd complimenten over het eten en heb meer malen het verzoek gehad om de volgende keer weer bij Delicia te bestellen. Ik beveel Delicia delicatessen van harte aan.

Anja Eggens

Office & More

Een half jaar geleden voor het eerst kennis gemaakt met deze geweldige cateraar. We hadden een Italiaanse thema en het was fantastisch. In de familie praten ze er nog steeds over. Werkelijk alles was zalig en supervers. Kort geleden ook bbq vlees bij hun besteld en ook dit was een groot succes! Handig was ook dat je bbq krijgt met bestek. Leuke bijkomstigheid was dat de eigenaars erg aardig zijn met een goeie service. Kortom Grote Aanrader!

Fam. Krul

Norg

Vanaf begin 2016 verzorgt Delicia 1 keer per maand het diner voor de businessclub Zakenmarkt Assen in café de Amer te Amen.
Fijne tapas bij de borrel, mooie amuses/soep tijdens de vergadering en afsluitend een heerlijk warm buffet zorgen altijd voor een geslaagde bijeenkomst.
Sandra en Miro verzorgen de catering daarbij goed. Altijd op tijd en mooi opgediend.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Aan te bevelen.

Anton Schmidt

Zakenmarkt Assen

Op mijn 50-ste verjaardag heeft Delicia de catering verzorgd voor mijn 50 gasten.
Ik had gekozen voor warm buffet inclusief tapas, brood en salade en ben meer dan tevreden over Delicia.

Sandra kwam bij ons thuis overleggen over onze wensen, gaf rustig uitleg en was ook daarna steeds bereikbaar voor overleg.
Afspraken werden nagekomen en bij aflevering (exact op tijd!) werd weer goed uitleg gegeven.
Het eten zag er prachtig en feestelijk uit, smaakte voortreffelijk en de hoeveelheden waren prima.

Alle gasten gaven aan heerlijk te hebben gegeten!

We raden Delicia zeker aan!

Gera Loopers

Ter gelegenheid van een familiefeest heb ik voor 30 personen een barbecue georganiseerd en daarvoor gebruik gemaakt van de diensten van Delicia Delicatessen. Zij hebben de volledige catering tegen een scherpe prijs uitstekend verzorgd. In overleg met Delicia is van te voren het barbecuemenu samengesteld, rekening houdend met kinderen en enkele vegetarische gasten. Voor hen werden speciale vispakketjes en falafel gemaakt die je zo op de barbecue kon leggen.  De kwaliteit en de hoeveelheid vlees was prima net als de heerlijke salades en diverse andere hapjes. Delicia regelde ook de materiële zaken zoals de barbecue, statafels, buffettafels, warmhoudbakken en de (echte) borden en bestek.

Kortom, alles goed geregeld, prima kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zeker aan te bevelen!

Freek Koekoek

Ik wilde een gezellige middag en avond in huis organiseren voor mijn vijftigste verjaardag. Een gezellige middag met voldoende eten en drinken. Ik zag er enorm tegenaan om de catering zelf te organiseren. Het gedoe. Uren in de keuken. Dagen van tevoren voorbereidingen. En wat moet je voorzetten. Ik heb contact opgenomen Sandra en Miro van cateringbedrijf Delica. Sandra en Miro zijn hele enthousiaste mensen. Passie voor het vak. Alles is mogelijk en het wordt goed geregeld. We hebben in de voorgesprekken veel leuke ideeën gedaan om er een mooie middag en avond van te maken. Er werd een buffet voor opgesteld met allerlei heerlijke hapjes ik heb het helemaal aan hun lot overgelaten en het was ronduit GEWELDIG! Je kunt aan alles zien en proeven dat alles met passie bereidt wordt. Er is ruimschoot voor iedereen en er zal niet iemand zijn die iets iets niet lust. Alle producten zijn super vers. Zelfs borden en bestek worden geregeld. En dat alles voor een zeer correcte prijs.

Ik zal ze zeker nog vaker inzetten bij een partijtje.

Bert Wiebing

Delicia Delicatessen

Delicia catering is specialist op het gebied van verfijnde creatieve catering, van intieme sfeervolle diners tot grote buffetten, van luxe hapjes tot niet alledaagse lunches.

© 2016 Het Geheime Wapen.